Коришћењем било ког дела сајта Филозофског факултета у Нишу (у даљем тексту: сајт Филозофског факултета, сајт факултета, сајт), сматра се да аутоматски прихватате сва актуелна правила коришћења.

Посетиоци и корисници сајта су дужни да редовно читају правила коришћења. Сматраће се да су континуираним коришћењем сајта, или било којег његовог дела, у сваком тренутку упознати с актуелним правилима коришћења и да су их разумели у целости.

Ниједан део сајта не сме се користити у незаконите сврхе нити за њихово промовисање.

 

Сајт Филозофског факултета

Сајт факултета посетиоцима обезбеђује коришћење и приступ својим садржајима. Сви посетиоци имају право да бесплатно користе садржаје сајта и приступају им, осим у случају кршења правила коришћења.

Сајт Филозофског факултета састоји се од властитих садржаја, садржаја партнерских организација, бесплатних садржаја, садржаја креираних од стране корисника и посетилаца и линкова ка спољним страницама. Посетиоци сајта приступају садржајима и користе их на властиту одговорност и Филозофски факултет се не може сматрати одговорним за било какву штету насталу приступањем овим садржајима. Приступ сајту и свим његовим садржајима дозвољен је особама било ког узраста.

 

Ауторска права

Филозофски факултет у Нишу полаже ауторска права на све властите садржаје (текстуалне, фото, видео и аудио-материјале, базе података и програмски код). Неовлашћено коришћење било ког дела сајта без дозволе власника ауторских права сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

Уколико сматрате да је неком објавом Филозофски факултет повредио Ваша ауторска права, случај ће бити размотрен у најкраћем могућем року, а спорни садржаји уклоњени одмах у случају оправданости жалбе.

 

Линкови ка спољним страницама

Одређени делови сајта садрже хиперлинкове ка веб-страницама ван домена Филозофског факултета. Ови линкови објављени су у доброј намери као допуна садржаја или референца којој приступате на сопствену одговорност, те се Филозофски факултет не може сматрати одговорним за садржаје ван сајта.

 

YouTube

Сајт Филозофског факултета може садржати видео-фајлове који су лоцирани на серверима youtube.com.

Видео записи који су означени као "Повезани" ("Related"), постављени су по аутоматизму YouTube софтвера, на који Филозофски факултет нема, нити може имати утицаја. Самим тим Филозофски факултет није одговоран за садржаје ових видео записа.

 

Измене правила коришћења и политике приватности

Филозофски факултет задржава право да без најаве измени правила коришћења, политику коришћења колачића или политику приватности. О важним променама и допунама Филозофски факултет може обавестити кориснике путем електронске поште или објављивањем обавештења на јасно истакнутом месту на сајту.

Коришћењем било ког дела сајта Филозофског факултета у Нишу сматра се да сте упознати са последњим изменама правила коришћења.