Бесплатна припремна настава за полагање пријемних испита за упис у прву годину основних академских студија на Филозофском факултету у Нишу у школској 2024/2025. години одржаће се од 15. до 18. јуна 2024. године.

Програм и распоред одржавања припремне наставе биће објављени на овој страни (https://upis.filfak.ni.ac.rs/osnovne-akademske-studije/pripremna-nastava) пре отварања могућности за пријаву кандидата.

Пријављивање кандидата заинтересованих за похађање припремне наставе вршиће се преко платформе за пријављивање на адреси https://upis.filfak.ni.ac.rs/elektronske-prijave/prijava-za-pripremnu-nastavu. Форма за пријављивање кандидата за припремну наставу биће отворена почев од понедељка, 3. јуна 2024. године, од 8.00 сати, све до петка, 14. јуна 2024. године до 12.00 сати, или до попуне максималног броја места.

Један кандидат се може пријавити за похађање припремне наставе за само један студијски програм јер ће се припремна настава за полагање пријемних испита на свим студијским програмима одвијати истовремено.