УПИС НА ОСНОВНЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ
школска 2020/2021. година

Припремна настава

Овај чланак садржи прилоге.

10.5.2020, 09.30 :: Материјали са припремне наставе доступни су за преузимање на https://upis.filfak.ni.ac.rs/osnovne-akademske-studije/pripremna-nastava/materijali. Материјали су сортирани по студијским програмима и данима, како бисте најлакше дошли до жељених презентација.


7.5.2020, 14.00 :: Пријаве за припремну наставу су завршене.


Припремна настава за кандидате заинтересоване за упис у прву годину основних академских студија у школској 2020/2021. години биће ове године организована сваке суботе током маја, почев од 9.5. и закључно са 30.5.2020. године.

С обзиром на тренутну ситуацију у земљи проузроковану пандемијом COVID-19, припремна настава ће се одржати посредством Google Meet платформе. За више информација о самој платформи, погледајте страну https://gsuite.google.com/products/meet/

Све сесије ће бити потпуно бесплатне и лимитиране на 230 учесника. Сесији можете приступити коришћењем било ког претраживача путем адресе https://meet.google.com, коришћењем апликације за мобилни телефон (Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.meetings&hl=sr, iOS: https://apps.apple.com/us/app/hangouts-meet-by-google/id1013231476) или Hangouts додатка за Google Chrome претраживач (https://chrome.google.com/webstore/detail/google-hangouts/nckgahadagoaajjgafhacjanaoiihapd?hl=sr).

Упутство за укључивање у Google Meet сесију доступно је у листи прилога на дну стране. Ово је ажурирана верзија упутства од 4. маја. Молимо све кандидате који су добили упутство путем електронске поште пре тог датума, а из било ког разлога нису добили или видели ажурирану верзију, да преузму ново упутство.


Важне напомене:

  • Непријављеним кандидатима неће бити омогућено да присуствују сесијама, те вас молимо да не делите линкове сесија. Такође, уверите се да сте приликом приступа сесији улоговани Google налогом који сте користили за пријаву за припремну наставу. У оба случаја, администратори сесија су овлашћени да без образложења и претходне најаве удаље нерегистроване кориснике
  • Сваки вид непримереног понашања (неприджавање правила понашања, добацивање путем микрофона, затрпавање chat прозора непримереним или порукама које нису у вези са сесијом и слично) такође ће бити санкционисан одстрањивањем са текуће, али и забраном присуства свим наредним сесијама.

Распоред  по студијским програмима налази се у листи прилога на дну ове стране. Могуће су измене у смислу замене термина или промене предавача услед техничких проблема, али сами термини се неће мењати, осим у случају изузетно компликованих и непредвиђених околности.