УПИС НА ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ У НИШУ
школска 2021/2022. година

Архива ранг листа

На овој страни можете погледати и преузети архиву јединствених и коначних ранг листа уписа за све нивое студија. За подешавање параметара претраге користите модул "Претрага архиве".